歡迎來到中學英語教學資源網|嘉興英語教學網!本站永久網址:河南11选5历史开奖号码 | 新會員注冊 | 會員登錄 | 會員中心 | 給我留言 | 換背景 |

試題下載

同步輔導

備課中心

高考輔導

英語語法

在線組卷

英文薈萃
| 頻道首頁 | 高考真題 | 全真模擬 | 名校模擬 | 綜合練習 | 高一測試上 | 高一測試下 | 高二測試上 | 高二測試下 | 高三測試上 | 高三測試下 |
◆ 您現在的位置: 嘉興英語教學網 >> 試題下載 >> 高考真題 >> 試題信息:2017年全國各地高考英語試題下載-天津卷[含答案]
2017年全國各地高考英語試題下載-天津卷[含答案]

2017年普通高等學校招生全國統一考試(天津卷)
英語筆試
本試卷分為第I卷(選擇題)和第II卷(非選擇題)兩部分,共130分,考試用時100分鐘。第I卷1至10頁。第II卷11至12頁。
答卷前,考生務必將自己的姓名,準考號填寫在答題卡上,并在規定位置粘貼考試用條形碼,答卷時,考生務必將答案寫在答題卡上,答在試卷上的無效??際越崾?,將本試卷和答題卡一并交回。
祝各位考生考試順利!
第I 卷
注意事項:
1. 每小題選出答案后,用鉛筆將答題卡上對應題目的答案標號涂黑。如果改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標號。
2. 本卷共55小題,共95分。
第一部分:英語知識運用(共兩節,滿分45分)
第一節:單項填空(共15小題;每小題1分,滿分15分)
從A、B、C、D四個選項中,學 科&網選出可以填入空白處的最佳選項。
例:Stand over there___________ you’ll be able to see it better.
    A. or         B. and           C. but          D. while
答案是B。
1.—Albert’s birthday is on next Saturday, and I’m planning a surprise party for him.
—__________. I’ll bring some wine.
A. Sounds like fun       B. It depends
C. Just a minute        D. You are welcome
2. My room is a mess, but I __________clean it before I go out tonight. I can do it in the morning.
A.  daren’t    B.shouldn’t   C.needn’t   D.mustn’t
3. —I want to see Mr. White. We have an appointment.
  —I’m sorry, but he is not ________ at the moment, for the meeting hasn’t ended.
A. busy        B. active       C. concerned     D. available
4. She asked me _______ I had returned the books to the library, and I admitted that I hadn’t.
A. when     B. where    C. whether   D. what
5. Mr. and Mrs. Brown would like to see their daughter _____, get married, and have kids.
A. settled down    B. keep off    C. get up     D. cut in
6. Nowadays, cycling, along with jogging and swimming, _______ as one of the best all-round forms of exercise.
A. regard    B. is regarded   C. are regarded    D. regards
7. —Michael was late for Mr. Smith’s chemistry class this morning.
  —________? As far as I know, he never came late to class.
 A. So what    B. Why not   C. Who cares    D. How come
8. I ________down to London when I suddenly found that I was on the wrong road.
A. was driving   B. have driven   C. would drive    D. drove
9. My eldest son, _______ work takes him all over the world, is in New York at the moment.
A. that   B. whose   C. his    D. who
10. I was watching the clock all through the meeting, as I had a train ______.
A. catching    B. caught     C. to catch   D. to be caught
11. It was when I got back to my apartment ______ I first came across my new neighbors.
A. who    B. where   C. which    D. that
12. When you drive through the Redwood Forests in California, you will be _____ trees that are over 1,000 years old.
A. among    B. against    C. behind    D. below
13. We offer an excellent education to our students. ________, we expect students to work hard.
A. On average     B. At best      C. in return    D. After all
14. The hospital has recently obtained new medical equipment, _____ more patients to be treated.
  A. being allowed    B. allowing    C. having allowed    D. allowed
15. —Do you have Betty’s phone number?
—Yes. Otherwise, I ______able to reach her yesterday.
A. hadn’t been    B. wouldn’t have been   C. weren’t    D. wouldn’t be

第二節:完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)
閱讀下面短文,掌握其大意,然后從16-35各題所給的A、B、C、D四個選項中,選春最佳選項。
At my heaviest I weighed 370 pounds. I had a very poor relationship with food: I used it to   16    bad feelings, to make myself feel better, and to celebrate. Worried about my health, I tried many different kinds of 17     but nothing worked. I came to believe that I could do nothing about my    18   .
 When I was 50, my weight problem began to affect me    19    . I didn’t want to live the rest of my life with this    20   weight any more.
 That year, I   21    a seminar where we were asked to create a project that would touch the world. A seminar leader shared her    22    story —she had not only 125 pounds, but also raised $25,000 for homeless children.
    23    by her story, I created the As We Heal(痊愈), the World Heals    24    . My goal was to lose 150 pounds in one year and raise $50,000    25   a movement founded 30 years ago to end hunger. This combination of healing myself and healing the world 26     me as the perfect solution.
   27    I began my own personal weight program, I was filled with the fear that I would
28    the same difficulties that beat me before. While the    29    hung over my head, there were also signs that I was headed down the right     30   . I sent letters to everyone I knew, telling them about my project. It worked perfectly. Donations began    31    in from hundreds of people.
 Of course, I also took some practical steps to lose weight. I consulted with a physician(內科醫生), I hired a fitness coach, and I began to eat small and   32     meals. My fund-raising focus also gave me new motivation to exercise     33   .
 A year later, I   34    my goal: I lost 150 pounds and raised $50,000! I feel that I’ve been given a second life to devote to something that is    35     and enormous.
16.A.add    B. mix    C. kill    D. share
17.A. diets   B. drinks    C. fruits    D. dishes
18.A. height   B. ability    C. wisdom   D. weight
19.A. temporarily   B. recently    C. seriously   D. secretly
20.A.ideal   B. extra    C. normal    D. low
21.A. attended       B. organized    C. recommended  D. mentioned
22.A. folk    B. success   C. adventure    D. science
23.A. Surprised       B. Amused     C. Influenced    D. Disturbed
24.A. project    B. business    C. system    D. custom
25.A. in search of   B.in need of     C. in place of    D. in support of
26.A.scared   B. considered    C. confused    D. struck
27.A. As    B. Until     C. If        D. Unless
28.A. get over       B. run into     C. look for     D. put aside
29.A.excitment  B. joy     C. anger     D. fear
30.A.row    B. hall     C. path      D. street
31.A. breaking    B. flooding    C. jumping     D. stepping
32.A. heavy        B. full      C. expense   D. healthy
33.A. regularly    B. limitlessly    C. suddenly     D. randomly
34.A. set    B. reached     C. missed      D. dropped 
35.A. stressful     B. painful     C. meaningful       D. peaceful
第二部分:閱讀理解(共20小題;每小題2.5分,滿分50分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中,選出最佳選項。
A
Suppose you’re in a rush, felling tired, not paying attention to your screen, and you send an email that could get you in trouble.
Realisation will probably set in seconds after you’ve clicked “send”. You freeze in horrors and burn with shame.
What to do? Here are four common email accidents, and how to recover.
Clicking “send” too soon
Don’t waste your time trying to find out if the receivers has read it yet. Write another email as swiftly as you can and send it with a brief explaining that this is the correct version and the previous version should be ignored.
Writing the wrong time
The sooner you notice, the better. Respond quickly and briefly, apologizing for your mistake. Keep the tone measured: don’t handle it too lightly, as people can be offered, especially if your error suggests a misunderstanding of their culture(i.e. incorrect ordering of Chinese names).
Clicking “reply all” unintentionally
You accidentally reveal(透露)to entire company what menu choices you would prefer at the staff Christmas dinner, or what holiday you’d like to take. In this instance, the best solution is to send a quick, light-hearted apology to explain your awkwardness. But it can quickly rise to something worse, when everyone starts hitting “reply all” to join in a long and unpleasant conversation. In this instance, step away from your keyboard to allow everyone to calm down.
Sending an offensive message to its subject
The most awkward email mistake is usually committed in anger. You write an unkind message about someone, intending to send it to a friend, but accidentally send it to the person you’re discussing. In that case, ask to speak in person as soon as possible and say sorry. Explain your frustrations calmly and sensibly—see it as an opportunity toclear up any difficulties you may have with this person.
36. After realising an email accident, you are likely to feel _______.
   A. curious     B. tired     C. awful    D. funny 
37. If you have written the wrong name in an email, it is best to ________.
A. apologise in a serious manner
B. tell the receiver to ignore the error
C. learn to write the name correctly
D. send a short notice to everyone
38. What should you do when an unpleasant conversation is started by your “reply all” email?
A. Try offering other choices.
B. Avoid further involvement.
C. Meet other staff members.
D. Make a light-hearted apology.
39. How should you deal with the problem caused by an offensive email?
A. By promising not to offend the receiver again.
B. By seeking support from the receiver’s friends.
C. By asking the receiver to control his anger.
D. By talking to the receiver face to face.
40. What is the passage mainly about?
A. Defining email errors.
B. Reducing email mistakes.
C. Handling email accidents.
D. Improving email writing.
B
Fifteen years ago, I took a summer vacation in Lecce in southern Italy. After climbing up a hill for a panoramic(全景的) view of the blue sea, white buildings and green olive trees, I paused to catch my breath and then positioned myself to take the best photo of this panorama.
 Unfortunately, just as I took out my camera, a woman approached from behind, and planted herself right in front of my view. Like me, this woman was here to stop, sigh and appreciate the view.
 Patient as I was, after about 15 minutes, my camera scanning the sun and reviewing the shot I would eventually take, I grew frustrated. Was it too much to ask her to move so I could take just one picture of the landscape? Sure, I could have asked her, but something prevented me from doing so. She seemed so content in her observation. I didn’t want to mess with that.
 Another 15 minutes passed and I grew bored. The woman was still there. I decided to take the photo anyway. And now when I look at it, I think her presence in the photo is what makes the image interesting. The landscape, beautiful on its own, somehow comes to life and breathes because this woman is engaging with it.
 This photo, with the unique beauty that unfolded before me and that woman who “ruined” it, now hangs on a wall in my bedroom. What would she think if she knew that her figure is captured(捕捉) and frozen on some stranger’s bedroom wall? A bedroom, after all, is a very private space, in which some woman I don’t even know has been immortalized(使……永存). In some ways, she lives in my house.
 Perhaps we all live in each others’ spaces. Perhaps this is what photos are for: to remind us that we all appreciate beauty, that we all share a common desire for pleasure, for connection, for something that is greater than us.
 That photo is a reminder, a captured moment, an unspoken conversation between two women, separated only by a thin square of glass.
41. What happened when the author was about to take a photo?
 A. Her camera stopped working.
 B. A woman blocked her view.
 C. Someone asked her to leave.
 D. A friend approached from behind.
42. According to the author, the woman was probably_______.
 A. enjoying herself
 B. losing her patience
 C. waiting for the sunset
 D. thinking about her past
43. In the author’s opinion, what makes the photo so alive?
 A. The rich color of the landscape.
 B. The perfect positioning of the camera.
 C. The woman’s existence in the photo.
 D. The soft sunlight that summer day.
44. The photo on the bedroom wall enables the author to better understand ________.
 A. the need to be close to nature
 B. the importance of private space
 C. the joy of the vacation in Italy
 D. the shared passion for beauty
45. The passage can be seen as the author’s reflections upon _______.
 A. a particular life experience
 B. the pleasure of traveling
 C. the art of photography
 D. a lost friendship
C
This month, Germany’s transport minister, Alexander Dobrindt, proposed the first set of rules for autonomous vehicles(自主駕駛車輛). They would define the driver’s role in such cars and govern how such cars perform in crashes where lives might be lost.
The proposal attempts to deal with what some call the “death valley” of autonomous vehicles: the grey area between semi-autonomous and fully driverless cars that could delay the driverless future.
Dobrindt wants three things: that a car always chooses property(財產) damage over personal injury; that it never distinguishes between humans based on age or race; and that if a human removes his or her hands from the driving wheel — to check email, say — the car’s maker is responsible if there is a crash.
“The change to the road traffic law will permit fully automatic driving,” says Dobrindt. It will put fully driverless cars on an equal legal footing to human drivers, he says.
Who is responsible for the operation of such vehicles is not clear among car makers, consumers and lawyers. “The liability(法律責任) issue is the biggest one of them all,” says Natasha Merat at the University of Leeds, UK.
An assumption behind UK insurance for driverless cars, introduced earlier this year, insists that a human “ be watchful and monitoring the road” at every moment.
But that is not what many people have in mind when thinking of driverless cars. “When you say ‘driverless cars’, people expect driverless cars.”Merat says. “You know — no driver.”
Because of the confusion, Merat thinks some car makers will wait until vehicles can be fully automated without operation.
Driverless cars may end up being a form of public transport rather than vehicles you own, says Ryan Calo at Stanford University, California. That is happening in the UK and Singapore, where government-provided driverless vehicles are being launched.
That would go down poorly in the US, however. “The idea that the government would take over driverless cars and treat them as a public good would get absolutely nowhere here,” says Calo.
46. What does the phrase “death valley” in Paragraph 2 refer to?
A. A place where cars often break down.
B. A case where passing a law is impossible.
C. An area where no driving is permitted.
D. A situation where drivers’ role is not clear.
47. The proposal put forward by Dobrindt aims to __________.
A. stop people from breaking traffic rules
B. help promote fully automatic driving
C. protect drivers of all ages and races
D. prevent serious property damage
48. What do consumers think of the operation of driverless cars?
A. It should get the attention of insurance companies.
B. It should be the main concern of law makers.
C. It should not cause deadly traffic accidents.
D. It should involve no human responsibility.
49. Driverless vehicles in public transport see no bright future in __________.
A. Singapore
B. the UK
C. the US
D. Germany
50. What could be the best title for passage?
A. Autonomous Driving: Whose Liability?
B. Fully Automatic Cars: A New Breakthrough
C. Autonomous Vehicles: Driver Removed!
D. Driverless Cars: Root of Road Accidents
D
I read somewhere that we spend a full third of our lives waiting. But where are we doing all of this waiting, and what does it mean to an impatient society like ours? To understand the issue, let’s take a look at three types of “waits”.
   The very purest form of waiting is the Watched-Pot Wait. It is without doubt the most annoying of all. Take filling up the kitchen sink(洗碗池) as an example. There is absolutely nothing you can do while this is going on but keep both eyes fixed on the sink until it’s full. During these waits, the brain slips away from the body and wanders about until the water runs over the edge of the counter and onto your socks. This kind of wait makes the waiter helpless and mindless.
   A cousin to the Watched-Pot Wait is the Forced Wait. This one requires a bit of discipline. Properly preparing packaged noodle soup requires a Forced Wait. Directions are very specific. “Bring three cups of water to boil, add mix, simmer three minutes, remove from heat, let stand five minutes.”I have my doubts that anyone has actually followed the procedures strictly. After all, Forced Waiting requires patience.
   Perhaps the most powerful type of waiting is the Lucky-Break Wait. This type of wait is unusual in that it is for the most part voluntary. Unlike the Forced Wait, which is also voluntary, waiting for your lucky break does not necessarily mean that it will happen.
   Turning one’s life into a waiting game requires faith and hope, and is strictly for the optimists among us. On the surface it seems as ridiculous as following the directions on soup mixes, but the Lucky-Break Wait well serves those who are willing to do it. As long as one doesn’t come to rely on it, wishing for a few good things to happen never hurts anybody.
   We certainly do spend a good deal of our time waiting. The next time you’re standing at the sink waiting for it to fill while cooking noodle soup that you’ll have to eat until a large bag of cash falls out of the sky, don’t be desperate. You’re probably just as busy as the next guy.
51. While doing a Watched-Pot Wait, we tend to ___________.
A. keep ourselves busy
B. get absent-minded
C. grow anxious
D. stay focused
52. What is the difference between the Forced Wait and the Watched-Pot Wait?\
A. The Forced Wait requires some self-control.
B. The Forced Wait makes people passive.
C. The Watched-Pot Wait needs directions.
D. The Watched-Pot Wait engages body and brain.
53. What can we learn about the Lucky-Break Wait?
A. It is less voluntary than the Forced Wait.
B. It doesn’t always bring the desired result.
C. It is more fruitful than the Forced Wait.
D. It doesn’t give people faith and hope.
54. What does the author advise us to do the next time we are waiting?
A. Take it seriously.
B. Don’t rely on others.
C. Do something else.
D. Don’t lose heart.
55. The author supports his view by _________.
A. exploring various causes of “waits”.
B. describing detailed processes of “waits”.
C. analyzing different categories of “waits”
D. revealing frustrating consequences of “waits”

2017年普通高等學校招生全國統一考試(天津卷)
英語筆試
第II卷
注意事項:
1.用黑色墨水的鋼筆或簽字筆將答案寫在答題卡上。
2.本卷共6小題,共35分。
第三部分:寫作
第一節:閱讀表達(共5小題;每小題2分,滿分10分)
閱讀短文,并按照題目要求用英語回答問題。
In the years of my growing up, Dad was strict with me. He made sure I made my bed and did my homework. He would call in advance to make sure there was no alcohol at the party. I got so angry with him for laying down the law. I would scream, “ I hate you!” Dad would yell back, “Good! I don’t care!” Deep down I knew he did.
  One time at a party, I drank too much alcohol and got so sick. I said, “ Call my dad.” Next thing, Dad was carrying me to the car. I woke up the next morning, thinking I would definitely be criticised. As expected, I got a roasting, but I now understand why I need discipline.
Dad was 29 when he got his big roles in films. I had an early start at the age of nine with a role in a 1990s TV series, but it wasn’t until I finished film studies that I pursued my career as an actress. Like those early days for Dad, I faced lots of rejections. Working in such a competitive industry, I’ve sometimes thought, “ I can’t do this any more.”
Once, after a trip to Hollywood, I returned to Australia so depressed and spent months in my bedroom painting, listening to Eckhart Tolle’s music and trying to find myself again. Dad sat me down and said,“Alice, I know it’s hard, but it’s all about persistence(堅持不懈).”
Now I get to work with Dad a lot, which I love. We both passionate about acting, which comes from us being so interested in people. If it weren’t for Dad, I wouldn’t be where I am today. He’s my biggest fan, and when you have that in your life you can go a long way.
56. What rules did Alice’s father set for her when she was growing up?(no more than 15 words)
57. What does the underlined part in Paragraph 2 mean?(no more than 5 words)
58. What did Alice’s father do when she felt depressed?(no more than 5 words)
59. According to the last paragraph, what do Alice and her father have in common?(no more than 10 words)
60. What do you think of Alice’s father? Please explain.(no more than 20 words)
第二節:書面表達(滿分25分)
61.
假設你是李津,與你以前的外籍教師Mrs. Green 一直保持聯系。近日她來信詢問你的近況,請根據以下提示給她回復一封郵件。
(1)簡要介紹自己的學習和生活;
(2)告知你已成為八月底在津舉辦的第十三屆全運會的志愿者,并介紹為此所做的準備(如深入了解天津等);
(3)希望她有機會重訪天津。
注意:
(1)詞數不少于100;
(2)可適當加入細節,使內容充實、行文連貫;
(3)開頭已給出,不計入總詞數。
參考詞匯:第十三屆全運會  the 13th National Games
Dear Mrs. Green,
I’m glad to hear from you. ___________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
Yours,
Li Jin


2017年普通高等學校招生全國統一考試(天津卷)
英語筆試參考答案
第I卷
第一、二部分(Keyto1~55)
1. A    2. C    3.D    4.C    5.A    6.B    7.D    8.A    9.B    10. C
11. D   12. A   13.C   14.B   15.B   16.C   17.A   18. D   19.C   20. B
21. A   22. B   23.C   24.A   25.D   26.D   27.A   28.B   29.D   30. C
31. B   32. D   33.A   34.B   35.C   36.C   37.A   38.B   39.D   40. C
41. B   42. A   43.C   44.D   45.A   46.D   47.B   48.D   49.C   50. A
51. B   52. A   53.B   54.D   55. C

第II卷
第三部分
第一節
Some possible answers:
56. She should make her bed, do her homework and drink no alcohol.
  Or: Making her bed, doing her homework and drinking no alcohol.
57. I got/was criticised/scolded.
58. He encouraged/comforted/inspired her.
59.They are both passionate about acting and interested in people.
60.He is a good/devoted/caring/loving father because he was strict with his daughter and encouraged her when she was in trouble.
Or: He is always supportive/a source of strength. Whenever she is in trouble, he is there for her.
以上答案僅供參考

注意事項

如無特殊說明,本站資源均是用winrar壓縮后的doc或ppt文件。
如果您發現該軟件不能下載,請通知管理員或點擊【此處報錯】,謝謝!
本站所有資料只能用于學??翁媒萄Щ蠐⒂镅罷哐把芯恐?,請勿用作它途,否則,后果自負。
未經本站明確許可,任何網站不得非法盜鏈及抄襲本站資源;如引用頁面,請注明來自本站,謝謝您的支持!

資 料 信 息

  • 資料大?。?/STRONG>26 KB
  • 資料類型:
  • 資料等級:★★★★★
  • 授權方式:免費資料
  • 下載權限:無需注冊
  • 整理時間:2017-6-16
  • 下載統計:數據載入中……
  • 資料作者:佚名
  • 資料上傳:隨心飛揚
  • 資料來源:網絡整理
  • WORD完整版下載地址>>>
版權所有 河南11选5历史开奖号码 | |
| 站長:隨心飛揚 | 河南11选5历史开奖号码 www.grpma.icu | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息僅供參考,本站不保證其準確性,及時性及完整性,請使用者自行斟酌決定。
本站所提供的所有信息僅供學??翁媒萄Ъ壩⒂镅罷哐把芯恐?,其著作權歸原作者及媒體所有。