歡迎來到中學英語教學資源網|嘉興英語教學網!本站永久網址:河南11选5历史开奖号码 | 新會員注冊 | 會員登錄 | 會員中心 | 給我留言 | 換背景 |

試題下載

同步輔導

備課中心

高考輔導

英語語法

在線組卷

英文薈萃
| 頻道首頁 | 高考真題 | 全真模擬 | 名校模擬 | 綜合練習 | 高一測試上 | 高一測試下 | 高二測試上 | 高二測試下 | 高三測試上 | 高三測試下 |
◆ 您現在的位置: 嘉興英語教學網 >> 試題下載 >> 高考真題 >> 試題信息:2017年全國各地高考英語試題下載-浙江卷[含答案]
2017年全國各地高考英語試題下載-浙江卷[含答案]

2017年普通高等學校招生全國統一考試(浙江卷)
英  語
選擇題部分
第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)
    做題時,先將答案標在試卷上。錄音內容結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題紙上。
第一節(共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分)
    聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
例:How much is the shirt?
   A. £19.15    B. £9.18    C. £9.15
答案是C.
1. What does the woman think of the movie?
  A. It's amusing.     B. It's exciting.     C. It's disappointing.
2. How will Susan spend most of her time in France?
  A. Traveling around    B. Studying at a school.     C. Looking after aunt.
3. What are the speakers talking about?
  A. Going out.    B. Ordering drinks.      C. Preparing for a party.
4. Where are the speakers?
  A. In a classroom    B. In a library     C. In a bookstore
5. What is the man going to do?
  A. Go on the Internet.    B. Make a phone call.    C. Take a train trip.
第二節(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分)
    聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。
聽第6段材料,回答第6、7題。
6. What is the woman looking for?
   A. An information office.    B. A police station.    C. A shoe repair shop.
7. What is the Town Guide according to the man?
  A. A brochure    B. A newspaper     C. A map.
聽第7段材料,回答第8、9題。
8. What does the man say about the restaurant?
  A. It's the biggest one around.
  B. It offers many tasty dishes.
  C. It's famous for its seafood.
9. What will the woman probably order?
  A. Fried fish        B. Roast chicken.      C. Beef steak
聽第8段材料,回答第10 到12題。
10. Where will Mr.White be at 11 o'clock?
   A. At the office.    B. At the airport      C. At the restaurant.
11. What will Mr.White probably do at one in the afternoon?
   A. Receive a guest.     B. Have a meeting.      C. Read a report.
12. When will Miss Wilson see Mr.Whie?
   A. At lunch time.     B. Late in the afternoon.      C. The next norning.
聽第9段材料,回答第13到16題。
13. Why is Bill going to Germany?
   A. To work on a project.    B. To study German.     C. To start a new company.
14. What did the woman dislike about Germany?
   A. The weather.        B. The food.      C. The schools.
15. What does bill hope to do about his family?
   A. Bring them to Germany.      B. Leave them in England.    C. Visit them in a few months.
16. What is the probable relationship between the speakers?
   A. Fellow-travelers.     B. Colleagues.       C. Classmates.
聽第10段材料,回答第17至20題。
17. When did it rain last time in Juárez?
   A. Three days ago      B. A month ago    C. A year ago.
18. What season is it now in Juárez?
   A. Spring       B. Summer     C. Autumn.
19. What are the elderly advised to do?
   A. Take a walk in the afternoon.
   B. Keep their homes cool.
   C. Drink plenty of water.
20. What is the speaker doing?
   A. Hosting a radio program.
   B. Conducting a seminar.
   C. Forecasting the weather.

第二部分 閱讀理解(共兩節,滿分35分)
第一節(共10小題;每小題2.5分,滿分25分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項,并在答題紙上將該項涂黑。
Benjamin West, the father of American painting, showed his talent for art when he was only six years of age. But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one. In those days , a brush was made from camel’s hair. There were no camels nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.
The brush did not last long. Soon Benjamin needed more fur. Before long, the cat began to look ragged (蓬亂). His father said that the cat must be sick. Benjamin was forced to admit what he had been doing.
The cat’s lot was about to improve.  That year, one of Benjamin’s cousins, Mr. Pennington, came to visit. He was impressed with Benjamin’s drawings. When he went home, he sent Benjamin a box of paint and some brushes. He also sent six engravings(版畫)by an artist. These were the first pictures and first real paint and brushes Benjamin had ever seen. In 1747,when Benjamin  was nine years old,Mr. Pennington returned for another visit .He was amazed at what Benjamin had done with his gift. He asked Benjamin’s parents if he might take the boy to Philadelphia for a visit.
  In the city, Mr. Pennington gave  Benjamin  materials for creating oil paintings. The boy began a landscape (風景) painting. Williams, a well-known painter, came to see him work . Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home .The books were long and dull. Benjamin could read only a little, having been a poor student. But he later said,” Those two books were my companions by day, and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical paintings. The nine-year-old boy decided then that he would be an artist.
21. What is the text mainly about?
A. Benjamin’s visit to Philadelphia.
B. Williams’ influence on Benjamin.
C. The beginning of Benjamin’s life as an artist.
D. The friendship between Benjamin and Pennington.
22. What does the underlined sentence in paragraph 3 suggest?
A. The cat would be closely watched.
B. The cat would get some medical care.
C. Benjamin would leave his home shortly.
D. Benjamin would have real brushes soon.
23. What did Pennington do to help Benjamin develop his talent?
A. He took him to see painting exhibitions.
B. He provided him with painting materials.
C. He sent him to a school in Philadelphia.
D. He taught him how to make engravings.
24. Williams’ two books helped Benjamin to ________.
A. master the use of paints
B. appreciate landscape paintings
C. get to know other painters
D. make up his mind to be a painter
B
Getting less sleep has become a bad habit for most American kids. According to a new survey(調查) by the National Sleep Foundation, 51% of kids aged 10 to 18 go to bed at 10 pm or later on school nights, even though they have to get up early. Last year the Foundation reported that nearly 60% of 7- to 12-year-olds said they felt tired during the day, and 15% said they had fallen asleep at school.
How much sleep you need depends a lot on your age. Babies need a lot of rest: most of them sleep about 18 hours a day! Adults need about eight hours. For most school-age children, ten hours is ideal(理想的). But the new National Sleep Foundation survey found that 35% of 10- to 12-year-olds get only seven or eight hours. And guess what almost half of the surveyed kids said they do before bedtime? Watch TV.
“More children are going to bed with TVs on, and there are more opportunities(機會) to stay awake, with more homework, the Internet and the phone,” says Dr. Mary Carskadon, a sleep researcher at Brown University Medical School. She says these activities at bedtime can get kids all excited and make it hard for them to calm down and sleep. Other experts say part of the problem is chemical. Changing levels of body chemicals called hormones not only make teenagers’ bodies develop adult characteristics, but also make it hard for teenagers to fall asleep before 11 pm.
Because sleepiness is such a problem for teenagers, some school districts have decided to start high school classes later than they used to. Three years ago, schools in Edina, Minnesota, changed the start time from 7:25 am to 8:30 am. Students, parents and teachers are pleased with the results.
25. What is the new National Sleep Foundation survey on?
A. American kids’ sleeping habits.      B. Teenagers’ sleep-related diseases.
C. Activities to prevent sleeplessness.    D. Learning problems and lack of sleep.
26. How many hours of sleep do 11-year-olds need every day?
A. 7 hours.     B. 8 hours.    C. 10 hours.     D. 18 hours.
27. Why do teenagers go to sleep late according to Carskadon?
A. They are affected by certain body chemicals.
B. They tend to do things that excite them.
C. They follow their parents’ examples.
D. They don’t need to go to school early.

C
FLORENCE, Italy—Svetlana Cojochru feels hurt. The Moldovan has lived here seven years as a caregiver to Italian kids and the elderly, but in order to stay she’s had to prove her language skills by taking a test which requires her to write a postcard to an imaginary friend and answer a fictional job ad.
Italy is the latest Western European country trying to control a growing immigrant(移民) population by demanding language skills in exchange for work permits, or in some cases, citizenship.
Some immigrant advocates worry that as hard financial times make it more difficult for natives to keep jobs, such measures will become more a vehicle for intolerance than integration(融合). Others say it’s only natural that newcomers learn the language of their host nation, seeing it as a condition to ensure they can contribute to society.
Other European countries laid down a similar requirement for immigrants, and some terms are even tougher. The governments argue that this will help foreigners better join the society and promote understanding across cultures.
Italy, which has a much weaker tradition of immigration, has witnessed a sharp increase in immigration in recent years. In 1990, immigrants numbered some 1.14 million out of Italy’s then 56.7 million people, or about 2 percent. At the start of this year, foreigners living in Italy amounted to 4.56 million of a total population of 60.6 million, or 7.5 percent, with immigrants’ children accounting for an even larger percentage of births in Italy.
Cojochru, the Moldovan caregiver, hoped obtaining permanent residence(居住權) would help her bring her two children to Italy; they live with her sister in Moldova, where salaries are among the lowest in Europe. She was skeptical that the language requirement would encourage integration.
Italians always “see me as a foreigner,” an outsider, even though she’s stayed in the country for years and can speak the local language fluently, she said.
28. Why does Cojochru have to take a language test?
A. To continue to stay in Italy.    B. To teach her children Italian.
C. To find a better job in Italy.    D. To better mix with the Italians.
29. Some people worry that the new language requirement may ________.
A. reduce Italy’s population quickly    B. cause conflicts among people
C. lead to financial difficulties        D. put pressure on schools
30. What do we know about Cojochru?
A. She lives with her sister now in Italy.
B. She enjoys learning the Italian language.
C. She speaks Italian well enough for her job.
D. She wishes to go back to her home country.

第二節(共5小題;每小題2分,滿分10分)
根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。
How to Do Man-on-the-Street Interviews
The man-on-the-street interview is an interview in which a reporter hits the streets with a cameraman to interview people on the sport. _____31_____ But with these tips, your first man-on-the-street interview experience can be easy.
 When your boss or professor sends you out to do man-on-the-street interviews for a story, think about the topic and develop a list of about ten general questions relating to it. For example, if your topic is about environmental problems in America, you might ask, “Why do you think environmental protection is important in America?” _____32_____
 Hit the streets with confidence. _____33_____ Say, “Excuse me, I work for XYZ News, and I was wondering if you could share your opinion about this topic.” This is a quick way to get people to warm up to you.
Move on to the next person if someone tells you she is not interested
Don’t get discouraged.
● 34  Each interview that you get on the street shouldn’t be longer than ten minutes. As soon as you get the answer you need, move on to the next person. Make sure that as you go from interview to interview, you are getting a variety of answers. If everyone is giving you the same answer, you won’t be able to use it. A safe number of interviews to conduct is about six to ten.  35
● If your news station or school requires interviewees to sign release forms to appear on the air, don’t leave work without them.
A. Limit your time.
B. As you approach people, be polite.
C. If you don’t own a camera, you can buy one.
D. For new reporters, this can seem like a challenging task.
E. To get good and useful results, ask them the same question.
F. That number of interviews should give you all the answers you need.
G. With a question like this, you will get more than a “Yes” or “No” reply.
第三部分  語言運用(共兩節,滿分45分)
第一節 完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)
閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項,并在答題紙上將該項涂黑。
Alia Baker is a librarian in Iraq. Her library used to be a  36  place for all who loved books and liked to share knowledge. They  37  various matters all over the world. When the war was near, Alia was  38  that the fires of war would destroy the books, which are more  39  to her than mountain of gold. The books are in every language — new books, ancient books,  40  a book on the history of Iraq that is seven hundred years old.
She had asked the government for  41  to move the books to a  42  place, but they refused. So Alia took matters into her own hands.  43  , she brought books home every night,  44  her car late after work. Her friends came to  45  her when the war broke out. Anis who owned a restaurant  46  to hide some books. All through the  47  , Alia, Anis, his brothers and neighbours took the books from the library,  48  them over the seven-foot wall and  49  them in the restaurant. The books stayed hidden as the war  50  . Then nine days later, a fire burned the  51  to the ground.
One day, the bombing stopped and the  52  left. But the war was not over yet. Alia knew that if the books were to be safe, they must be  53  again while the city was  54  . So she hired a truck to bring all the books to the houses of friends in the suburbs(郊區). Now Alia waited for the war to end and  55  peace and a new library.
36. A. meeting   B. working   C. personal   D. religious
37. A. raised   B. handled   C. reported   D. discussed
38. A. worried   B. angry    C. doubtful   D. curious
39. A. practical  B. precious   C. reliable   D. expensive
40. A. then   B. still    C. even    D. rather
41. A. permission  B. confirmation  C. explanation      D. information
42. A. large   B. public       C. distant       D. safe
43. A. Fortunately  B. Surprisingly  C. Seriously   D. Secretly
44. A. starting   B. parking   C. filling       D. testing
45. A. stop   B. help    C. warn    D. rescue
46. A. intended  B. pretended   C. happened   D. agreed
47. A. war   B. night    C. building   D. way
48. A. put    B. opened   C. passed       D. threw
49. A. hid    B. exchanged      C. burnt    D. distributed
50. A. approached  B. erupted   C. continued   D. ended
51. A. restaurant  B. library       C. city    D. wall
52. A. neighbours  B. soldiers   C. friends       D. customers
53. A. sold   B. read    C. saved    D. moved
54. A. occupied  B. bombed   C. quiet    D. busy
55. A. dreamed of  B. believed in      C. cared about      D. looked for
非選擇題部分
第三部分  語言運用(共兩節,滿分45分)
第二節(共10小題:每小題1.5分,滿分15分)
閱讀下面材料,在空白處填入適當的內容(1個單詞)或括號內單詞的正確形式。
Last October , while tending her garden in Mora , Sweden , Lena Pahlsson pulled out a handful of small   56  (carrot) and was about to throw them away. But something made her look closer , and she noticed a   57  (shine) object. Yes, there beneath the leafy top of one tiny carrot was her long-lost wedding ring.
Pahlsson screamed   58   loudly that her daughter came running from the house. “she thought I had hurt   59  (I),”says Pahlsson
Sixteen years  60  (early), Pahlsson had removed the diamond ring  61  (cook) a meal. When she wanted to put the ring back on later, it was gone. She suspected that one of her three daughters —then ten, eight, and six— had picked it up, but the girls said they hadn't. Pahlsson and her husband  62   (search) the kitchen, checking every corner, but turned up nothing. “I gave up hope of finding my ring again," she says. She never replaced it.                          
Pahlsson and her husband now think the ring probably got  63   (sweep) into a pile of kitchen rubbish and was spread over the garden,   64  it remained until the carrot’s leafy top accidentally sprouted (生長) through it. For Pahlsson, its return was   65   wonder.
第四部分  寫作(共兩節,滿分40分)
第一節  應用文寫作(滿分15分)
假定你是李華,計劃組織一次郊游,請給你的英國朋友Chris寫封郵件邀請他參加。內容包括:
1. 參加者;
2. 時間、地點;
3. 活動:登山、野餐等。
注意:
1. 詞數80左右;
2. 可以適當增加細節,以使行文連貫。
第二節  讀后續寫(滿分25分)
閱讀下面短文,根據所給情節進行續寫,使之構成一個完整的故事。
On a bright, warm July afternoon, Mac Hollan, a primary school teacher, was cycling from his home to Alaska with his friends. One of his friends had stopped to make a bicycle repair, but they had encouraged Mac to carry on, and they would catch up with him soon. As Mac pedaled (騎行) along alone, he thought fondly of his wife and two young daughters at home. He hoped to show them this beautiful place someday.
Then Mac heard quick and loud breathing behind him. “Man, that's a big dog!” he thought. But when he looked to the side, he saw instantly that it wasn’t a dog at all, but a wolf, quickly catching up with him.
Mac’s heart jumped. He found out his can of hear spray. With one hand on the bars, he fired the spray at the wolf. A bright red cloud enveloped the animal, and to Mac's relief, it fell back, shaking its head. But a minute later, it was by his side again. Then it attacked the back of Mac's bike, tearing open his tent bag. He fired at the wolf a second time, and again, it fell back only to quickly restart the chase(追趕)。
Mac was pedaling hard now. He waved and yelled at passing cars but was careful not to show down. He saw a steep uphill climb before him. He knew that once he hit the hill, he’d be easy caught up and the wolf’s teeth would be tearing into his flesh.
At this moment, Paul and Beeky were driving their car on their way to Alaska. They didn’t think much of it when they saw two cyclists repairing their bike on the side of the road. A bit later, they spotted what they, too, assumed was a dog running alongside a man on a bike. As they got closer, they realized that the dog was a wolf. Mac heard a large vehicle behind him. He pulled in front of it as the wolf was catching up fast, just a dozen yards away now.

注意:
1. 所續寫短文的詞數應為150左右;
2. 應使用5個以上短文中標有下劃線的關鍵詞語;
3. 續寫部分分為兩段,每段開頭語已為你寫好;
4. 續寫完成后,請用下劃線標出你所使用的關鍵詞語。


參考答案
第一部分 聽力
1. C   2. A    3. C   4.  B    5. A
6. C    7. A    8. B    9. C    10 . B
11. B   12. C   13. A   14. B   15. A
16. B   17. C   18. A   19. C   20 . A

第二部分 閱讀理解
21. C   22. D    23. B    24. D    25. A
26. C    27. B    28. A    29. B    30. C
31. D      32. C    33. B    34. A    35. F

第三部分 語言運用
36. A     37. D    38. A    39. B     40. C
41. A    42. D    43. D    44. C    45. B
46. D     47. B     48. C    49. A    50. C
51. B   52. B    53. D     54.  C    55. A
56. carrots       57. shiny/shining   58. so
59. myself   60. earlier   61. to cook
62. searched    63. Swept    64. where
65. a

第四部分 寫作
(略)

注意事項

如無特殊說明,本站資源均是用winrar壓縮后的doc或ppt文件。
如果您發現該軟件不能下載,請通知管理員或點擊【此處報錯】,謝謝!
本站所有資料只能用于學??翁媒萄Щ蠐⒂镅罷哐把芯恐?,請勿用作它途,否則,后果自負。
未經本站明確許可,任何網站不得非法盜鏈及抄襲本站資源;如引用頁面,請注明來自本站,謝謝您的支持!

資 料 信 息

  • 資料大?。?/STRONG>23 KB
  • 資料類型:
  • 資料等級:★★★★★
  • 授權方式:免費資料
  • 下載權限:無需注冊
  • 整理時間:2017-6-16
  • 下載統計:數據載入中……
  • 資料作者:佚名
  • 資料上傳:隨心飛揚
  • 資料來源:網絡整理
  • WORD完整版下載地址>>>
版權所有 河南11选5历史开奖号码 | |
| 站長:隨心飛揚 | 河南11选5历史开奖号码 www.grpma.icu | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息僅供參考,本站不保證其準確性,及時性及完整性,請使用者自行斟酌決定。
本站所提供的所有信息僅供學??翁媒萄Ъ壩⒂镅罷哐把芯恐?,其著作權歸原作者及媒體所有。