歡迎來到中學英語教學資源網|嘉興英語教學網!本站永久網址:河南11选5历史开奖号码 | 新會員注冊 | 會員登錄 | 會員中心 | 給我留言 | 換背景 |

試題下載

同步輔導

備課中心

高考輔導

英語語法

在線組卷

英文薈萃
| 頻道首頁 | 高考真題 | 全真模擬 | 名校模擬 | 綜合練習 | 高一測試上 | 高一測試下 | 高二測試上 | 高二測試下 | 高三測試上 | 高三測試下 |
◆ 您現在的位置: 嘉興英語教學網 >> 試題下載 >> 高考真題 >> 試題信息:2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅰ[含答案]
2017年全國各地高考英語試題下載-新課標Ⅰ[含答案]

2017年普通高等學校招生全國統一考試(新課標I)
英 語
(考試時間:120分鐘  試卷滿分:150分)
注意事項:
1. 本試卷由四個部分組成。其中,第一、二部分和第三部分的第一節為選擇題。第三部分的第二節和第四部分為非選擇題。
2. 答卷前,考生務必將自己的姓名、準考證號填寫在答題卡上。
3. 回答選擇題時,選出每小題答案后,用2B鉛筆把答題卡上對應題目的答案標號涂黑;回答非選擇題時,將答案寫在答題卡上,寫在本試卷上無效。
4. 考試結束后,將本試卷和答題卡一并交回。
第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)
做題時,先將答案標在試卷上。錄音內容結束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉涂到答題卡上。
第一節 (共5小題;每小題1. 5分,滿分7. 5分)
聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
例:How much is the shirt?
A. £ 19. 15.       B. £ 9. 18.     C. £ 9. 15.
答案是 C。
1.What does the woman think of the movie?
A.It’s amusing     B.It’s exciting   C.It’s disappointing
2.How will Susan spend most of her time in France?
A.Traveling around   B.Studying at a school  C.Looking after her aunt
3.What are the speakers talking about?
A.Going out     B.Ordering drinks  C.Preparing for a party
4.Where are the speakers?
A.In a classroom   B.In a library    C.In a bookstore
5.What is the man going to do?
A.Go on the Internet  B.Make a phone call  C.Take a train trip
第二節 (共15小題;每小題1. 5分,滿分22. 5分)
聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。
聽第6段材料,回答6、7題。
6.What is the woman looking for?
A.An information office  B.A police station   C.A shoe repair shop
7.What is the Town Guide according to the man?
A.A brochure    B.A newspaper   C.A map
聽第7段材料,回答8、9題。
8. What does the man say about the restaurant?
 A. It’s the biggest one around.
 B. It offers many tasty dishes.
 C. It’s famous for its seafood.
9. What will the woman probably order?
 A. Fried fish.                B. Roast chicken.              C. Beef steak.
聽第8段材料,回答第10至12題。
10. Where will Mr. White be at 11 o’clock?
  A. At the office.         B. At the airport.              C. At the restaurant.
11. What will Mr. White probably do at one in the afternoon?
A. Receive a guest.         B. Have a meeting.            C. Read a report.
12. When will Miss Wilson see Mr. White?
  A. At lunch time       B. Late in the afternoon.          C. The next morning.
聽第9段材料,回答第13至16題。
13. Why is Bill going to Germany?
  A. To work on a project.     B. To study German.    C. To start a new company.
14. What did the woman dislike about Germany?
A. The weather.                  B. The food.             C. The schools.
15. What does Bill hope to do about his family?
A. Bring them to Germany.
B. Leave them in England.
C. Visit them in a few months.
16. What is the probable relationship between the speaker?
A. fellow-travelers
B. Colleagues.
C. Classmates.
聽第10段材料,回答第17至20題。
17. When did it rain last time in Juarez?
A. Three days ago.
B. A month ago.
C. A year ago.
18. What season is it in Juarez?
A. Spring.
B. Summer
C. Autumn
19. What are the elderly advised to do?
A. Take a walk in the afternoon.
B. Keep their homes cool.
C. Drink plenty of water.
20. What is the speaker doing?
A. Hosting a radio program.
B. Conducting a seminar.
C. Forecasting the weather.

第二部分  閱讀理解(共兩節,滿分40分)
第一節  (共15小題;每小題2分,滿分30分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。
A
Pacific Science Center Guide
◆Visit Pacific Science Center’s Store
Don’t forget to stop by Pacific Science Center’s Store while you are here to pick up a wonderful science activity or remember your visit. The store is located(位于) upstairs in Building 3 right next to the Laster Dome.
◆Hungry
 Our exhibits will feed your mind but what about your body? Our café offers a complete menu of lunch and snack options, in addition to seasonal specials. The café is located upstairs in Building 1 and is open daily until one hour before Pacific Science Center closes.
◆Rental Information
Lockers are available to store any belongings during your visit. The lockers are located in Building 1 near the Information Desk and in Building 3. Pushchairs and wheelchairs are available to rent at the Information Desk and Denny Way entrance. ID required.
◆Support Pacific Science Center
    Since 1962 Pacific Science Center has been inspiring a passion(熱情) for discovery and lifelong learning in science, math and technology. Today Pacific Science Center serves more than 1. 3 million people a year and beings inquiry-based science education to classrooms and community events all over Washington  State. It’s an amazing accomplishment and one we cannot achieve without generous support from individuals, corporations, and other social organizations. Wish pacificorganzier. org to find various ways you can support Pacific Science Center.
21. Where can you buy a souvenir at Pacific Science Center?
A. In Building 1.
B. In Building 3.
C. At the last Dome.
D. At the Denny Way entrance.
22. What does Pacific Science Center do for schools?
A. Train Science teachers.
B. Distribute science books.
C. Inspire scientific research.
D. Take science to the classroom.
23. What is the purpose of the last part of the text?
A. To encourage donations.
B. To advertise coming events.
C. To introduce special exhibits.
D. To tell about the Center’s history.
B
I work with Volunteers for Wildlife, a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley. Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain. However, when it works, it is simply beautiful.
  I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl(貓頭鷹) on the ground. When I arrived, I saw a 2-to 3-week-old owl. It had already been placed in a carrier for safety.
  I examined the chick(雛鳥) and it seemed fine. If I could locate the nest, I might have been able to put it back, but no luck. My next work was to construct a nest and anchor it in a tree.
  The homeowner was very helpful. A wire basket was found. I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.
  Now all that was needed were the parents, but they were absent. I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. These advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.
  A nervous night to be sure, but sometimes the spirits of nature smile on us all! The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. And it was accompanied in the nest by the greatest sight of all — LUNCH! The parents had done their duty and would probably continue to do so.
24. What is unavoidable in the author’s rescue work according to paragraph 1?
A. Efforts made in vain.
B. Getting injured in his work.
C. Feeling uncertain about his future.
D. Creatures forced out of their homes.
25. Why was the author called to Muttontown?
A. To rescue a woman.
B. To take care of a woman.
C. To look at a baby owl.
D. To cure a young owl.
26. What made the chick calm down?
A. A new nest.
B. Some food.
C. A recording.
D. Its parents.
27. How would the author feel about the outcome of the event?
A. It’s unexpected.
B. It’s beautiful.
C. It’s humorous.
D. It’s discouraging.
C
Some of the world’s most famous musicians recently gathered in Paris and New Orleans to celebrate the first annual International Jazz Day. UNESCO( United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) recently set April 30 as a day to raise awareness of jazz music, its significance, and its potential as a unifying(聯合) voice across cultures.
Despite the celebrations, though, in the U. S. the jazz audience continues to shrink and grow older, and the music has failed to connect with younger generations.
It’s Jason Moran’s job to help change that. As the Kennedy Center’s artistic adviser for jazz, Moran hopes to widen the audience for jazz, make the music more accessible, and preserve its history and culture.
“Jazz seems like it’s not really a part of the American appetite, ” Moran tells National Public Radio’s reporter Neal Conan. “What I’m hoping to accomplish is that my generation and younger start to reconsider and understand that jazz is not black and write anymore. It’s actually color, and it’s actually digital. ”
Moran says one of the problems with jazz today is that the entertainment aspect of the music has been lost. “The music can’t be presented today the way it was in 1908 or 1958. It has to continue to move, because the way the world works is not the same, ” says Moran.
Last year, Moran worked on a project that arranged Fats Waller’s music for a dance party, “Just to kind of put it back in the mind that Waller is dance music as much as it is concert music, ” says Moran. “For me, it’s the recontextualization. In music, where does the emotion(情感) lie? Are we, as humans, gaining any insight(感悟) on how to talk about ourselves and how something as abstract as a Charlie Parker record gets us into a dialogue about our emotions and our thoughts? Sometimes we lose sight that the music has a wider context, ” says Moran, “so I want to continue those dialogues. Those are the things I want to foster. ”
28.Why did UNESCO set April 30 as International Jazz Day?
A.To remember the birth of jazz.
B.To protect cultural diversity.
C.To encourage people to study music.
D.To recognize the value of jazz.
29.What does the underlined word “that” in paragraph 3 refer to?
A.Jazz becoming more accessible.
B.The production of jazz growing faster.
C.Jazz being less popular with the young.
D.The jazz audience becoming larger.
30.What can we infer about Moran’s opinion on jazz?
A.It will disappear gradually.
B.It remains black and white.
C.It should keep up with the times.
D.It changes every 50 years.
31.Which of the following can be the best title for the text?
A.Exploring the Future of Jazz.
B.The Rise and Fall of Jazz.
C.The Story of a Jazz Musician.
D.Celebrating the Jazz Day.
D
A build-it-yourself solar still(蒸餾器) is one of the best ways to obtain drinking water in areas where the liquid is not readily available. Developed by two doctors in the U. S. Department of Agriculture, it’s an excellent water collector. Unfortunately, you must carry the necessary equipment with you, since it’s all but impossible to find natural substitutes. The only components required, though, are a 5'  5' sheet of clear or slightly milky plastic, six feet of plastic tube, and a container— perhaps just a drinking cup — to catch the water. These pieces can be folded into a neat little pack and fastened on your belt.
    To construct a working still, use a sharp stick or rock to dig a hole four feet across and three feet deep. Try to make the hole in a damp area to increase the water catcher’s productivity. Place your cup in the deepest part of the hole. Then lay the tube in place so that one end rests all the way in the cup and the rest of the line runs up — and out — the side of the hole.
   Next, cover the hole with the plastic sheet, securing the edges of the plastic with dirt and weighting the sheet’s center down with a rock. The plastic should now form a cone(圓錐體) with 45-degree-angled sides. The low point of the sheet must be centered directly over, and no more than three inches above, the cup.
   The solar still works by creating a greenhouse under the plastic. Ground water evaporates (蒸發) and collects on the sheet until small drops of water form, run down the material and fall off into the cup. When the container is full, you can suck the refreshment out through the tube, and won’t have to break down the still every time you need a drink.
32. What do we know about the solar still equipment from the first paragraph?
A. It’s delicate.                       B. It’s expensive.
C. It’s complex.                      D. It’s portable.
33. What does the underlined phrase “the water catcher” in paragraph 2 refer to?
A. The tube.                             B. The still.
C. The hole.                            D. The cup.
34. What’s the last step of constructing a working solar still?
A. Dig a hole of a certain size.                   B. Put the cup in place.
C. Weight the sheet’s center down.                D. Cover the hole with the plastic sheet.
35. When a solar still works, drops of water come into the cup form          .
A. the plastic tube                          B. outside the hole
C. the open air                             D. beneath the sheet
第二節  (共5小題;每小題2分,滿分10分) 
根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。
If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping. I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insect bites, ill-cooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me.     36    .
The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer.    37    We sleep in a tent, cooked over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctor’s bill for my son’s food poisoning.
I was, nevertheless, talked into going on another fun-filled holiday in the wilderness.   38    Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of life.
  39    We have done a lot of it since. Recently, we bought a twenty-eight-foot travel trailer complete with a bathroom and a built-in TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains.
  40     It must be true that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style.
A.This time there was no tent.
B.Things are going to be improved.
C.The trip they took me on was a rough one.
D.I was to learn a lot about camping since then, however.
E.I must say that I have certainly come to enjoy camping.
F. After the trip, my family became quite interested in camping.
G. There was no shade as the trees were no more than 3 feet tall.
第三部分 語言知識運用(共兩節,滿分45分)
第一節  完形填空(共20小題;每小題1. 5分,滿分30分)
閱讀下面的短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。
While high school does not generally encourage students to explore new aspects of life, college sets the stage for that exploration. I myself went through this  41  process and found something that has changed my  42  at college for the better: I discovered ASL-American Sign Language(美式手語).
I never felt an urge to  43  any sign language before. My entire family is hearing, and so are all my friends. The  44   languages were enough in all my interactions(交往). Little did I know that I would discover my  45    for ASL.
The   46    began during my first week at college. I watched as the ASL Club    47    their translation of a song. Both the hand movements and the very   48    of communicating without speaking   49  me. What I saw was completely unlike anything I had experienced in the   50   . This newness just left me   51   more.
After that, feeling the need to   52   further, I decided to drop in on one of ASL club`s meetings. I only learned how to   53   the alphabet that day. Yet instead of being discouraged by my   54   progress, I was excited. I then made it a point to   55   those meetings and learn all I could.
     The following term, I   56   an ASL class. The professor was deaf and any talking was   57   . I soon realized that the silence was not unpleasant.  58   , if there had been any talking, it would have   59   us to learn less. Now, I appreciate the silence and the   60   way of communication it opens.
41. A. searching           B. planning      C. natural      D. formal
42. A. progress   B. experience    C. major    D. opinion
43. A. choose    B. read     C. learn    D. create
44. A. official    B. foreign    C. body    D. spoken
45. A. love    B. concern    C. goal    D. request
46. A. meeting    B. trip     C. story    D. task
47. A. recorded   B. performed    C. recited    D. discussed
48. A. idea    B. amount    C. dream    D. reason
49. A. disturbed   B. supported    C. embarrassed  D. attracted
50. A. end    B. past     C. course     D. distance
51. A. showing   B. acting     C. saying     D. wanting
52. A. exercise    B. explore    C. express    D. explain
53. A. print    B. write      C. sign     D. count
54. A. slow    B. steady     C. normal     D. obvious
55. A. chair    B. sponsor    C. attend    D. organize
56. A. missed    B. passed     C. gave up    D. registered for
57. A. prohibited   B. welcomed   C. ignored   D. repeated
58. A. Lastly      B. Thus       C. Instead      D. However
59. A. required    B. caused       C. allowed      D. expected
60. A. easy      B. popular       C. quick       D. new
第二節  (共10小題;每小題1. 5分,滿分15分)
閱讀下面短文,在空白處填入 1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。
There has been a recent trend in the food service industry toward lower fat content and less salt. This trend, which was started by the medical community(醫學界)    61      a method of fighting heart disease, has had some unintended side    62    (effect) such as overweight and heart disease-the very thing the medical community was trying to fight.
  Fat and salt are very important parts of a diet. They are required    63    (process) the food that we eat, to recover from injury and for several other bodily functions. When fat and salt     64     (remove) from food, the food tastes as if is missing something. As    65    result, people will eat more food to try to make up for that something missing. Even      66     (bad), the amount of fast food that people eat goes up. Fast food
     67     (be) full of fat and salt; by    68    (eat) more fast food people will get more salt and fat than they need in their diet.
  Having enough fat and salt in your meals will reduce the urge to snack(吃點心) between meals and will improve the taste of your food. However, be     69     (care) not to go to extremes. Like anything, it is possible to have too much of both,     70    is not good for the health.
第四部分  寫作(共兩節,滿分35分)
第一節  短文改錯(共10小題;每小題l分,滿分10分)
    假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯誤,每句中最多有兩處。每處錯誤僅涉及一個單詞的增加、刪除或修改。
增加:在缺詞處加一個漏字符號(∧),并在其下面寫出該加的詞。
刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。
修改:在錯的詞下畫一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。
注意:
1. 每處錯誤及其修改均僅限一詞;
2. 只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。
In the summer holiday following my eighteen birthday, I took driving lessons. I still remember how hard first day was. Before getting into the car, I thought I had learned the instructor’s orders, so once I started the car, my mind goes blank. I forgot what he had said to me altogether. The instructor kept repeating the word, “Speed up!” “Slow down!” “Turning left!” I was so much nervous that I could hardly tell which direction was left. A few minutes late, the instructor asked me to stop the car. It was a relief and I came to a suddenly stop just in the middle on the road.
第二節  書面表達(滿分25分)
假定你是李華,正在教你的英國朋友Leslie學習漢語。請你寫封郵件告知下次上課的計劃。內容包括:
(1)時間和地點;
(2)內容:學習唐詩;
(3)課前準備:簡要了解唐朝的歷史。
注意:
1. 詞數100左右;
2. 可以適當增加細節,以使行文連貫。

2017年新課標卷Ⅰ英語高考試題(標準答案)
1. C  2. A  3. C  4. B  5. A
6. C  7. A  8. B  9. C  10. B
11. B   12. C  13. A 14. B  15. A
16. B  17. C  18. A  19. C 20. A
21. B  22. D  23. A
24. A  25. C  26. A  27. B
28. D  29. C  30. C  31. A
32. D  33. B  34. C  35. D
36. D  37. C  38. A  39. F  40. E
41. A  42. B  43. C  44. D  45. A
46. C  47. B  48. A  49. D  50. B
51. D  52. B  53. C  54. A  55. C
56. D  57. A  58. C  59. B  60. D
61.  as          62. effects      63. to process     64. are removed          65. a
66. worse      67. is       68. eating      69. careful       70. which

短文改錯
   In the summer holiday following my   birthday, I took driving lessons. I still remember how hard   first day was. Before getting into the car, I thought I had learned the instructor’s orders,   once I started the car, my mind   blank. I forgot what he had said to me altogether. The instructor kept repeating the  , “Speed up!” “Slow down!” “  left!” I was so   nervous that I could hardly tell which direction was left. A few minutes  , the instructor asked me to stop the car. It was a relief and I came to a   stop just in the middle   the road.

注意事項

如無特殊說明,本站資源均是用winrar壓縮后的doc或ppt文件。
如果您發現該軟件不能下載,請通知管理員或點擊【此處報錯】,謝謝!
本站所有資料只能用于學??翁媒萄Щ蠐⒂镅罷哐把芯恐?,請勿用作它途,否則,后果自負。
未經本站明確許可,任何網站不得非法盜鏈及抄襲本站資源;如引用頁面,請注明來自本站,謝謝您的支持!

資 料 信 息

  • 資料大?。?/STRONG>53 KB
  • 資料類型:
  • 資料等級:★★★★★
  • 授權方式:免費資料
  • 下載權限:無需注冊
  • 整理時間:2017-6-16
  • 下載統計:數據載入中……
  • 資料作者:佚名
  • 資料上傳:隨心飛揚
  • 資料來源:網絡整理
  • WORD完整版下載地址>>>
版權所有 河南11选5历史开奖号码 | |
| 站長:隨心飛揚 | 河南11选5历史开奖号码 www.grpma.icu | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息僅供參考,本站不保證其準確性,及時性及完整性,請使用者自行斟酌決定。
本站所提供的所有信息僅供學??翁媒萄Ъ壩⒂镅罷哐把芯恐?,其著作權歸原作者及媒體所有。